skip to Main Content

1e Bouv-actiondag een succes!

Wat een fantastische 1e Bouv-actiondag bij de K.C.Arnhem op Hemelvaartsdag 30 mei 2019.
Zelfs het weer werkte mee, Geen dag om lekker in de zon te gaan zitten maar wel één om lekker aan de gang te gaan met je Bouvier.
We hebben Bouviers gezien die absoluut Agility talenten hebben en er van genoten. Bouviers die de eerste stapjes van het speuren leerden en het geweldig vonden tot grote verbazing van hun baasje. Bouviersupporters zagen een 10-jarige herplaatser het “hooper”parcours lopen alsof hij nooit anders gedaan had.
It Takes Two was ook een groot succes en een aantal pupjes konden er niet genoeg van krijgen tot groot plezier van de baasjes.
LichtWesen heeft duidelijk laten zien dat hun methode helpt voor diverse nerveuze of getraumatiseerde honden en de buurman Teun Kijf van Canivera was bijzonder onder de indruk van de effecten.
Erwin Colla heeft heel wat honden de eerste stappen van ring training bijgebracht en het junior handling was fantastisch, we hadden een junior politieagent met een echte boef in gevangenispak.
Maar het meest opmerkelijke was dat er vooral veel gelachen werd, kinderen ook meededen en mensen met elkaar in contact kwamen en de sfeer fantastisch was. Hier kwam duidelijk naar voren dat we allemaal van het zelfde ras houden en dat als er geen competitie element aan te pas komt, we het enorm leuk kunnen hebben met elkaar en onze honden. Vandaag was de vraag niet beoefen je sport of show, nee vandaag ging het om plezier met onze bouvier.
Ook het geheel vernieuwde bouvierwinkeltje werd goed bezocht.
Een zeer geslaagde dag die zeker navolging zal krijgen natuurlijk met hier en daar wat aanpassingen, want aldoende leert men. Als kers op de taart hebben we ook een aantal nieuwe leden mogen verwelkomen.

Foto’s van deze geweldige dag zijn te vinden op onze Facebookpagina!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top