skip to Main Content

Algemene Leden Vergadering N.B.C. 2021

Het bestuur heeft tijdens de laatste ALV aangegeven dat op 6 februari 2021 de volgende ALV zou worden georganiseerd. De situatie met betrekking tot COVID 19 en de daaruit voortvloeiende maatregelen maken dit echter onmogelijk. Dit omdat er tijdens deze ALV diverse stemmingen gehouden moeten worden.  Het bestuur is druk doende om een manier te vinden dat het stemmen online mogelijk moet maken als deze COVID 19 maatregelen te lang gaan duren.

Om alles in goede banen te leiden en eventuele online stemmen mogelijk te maken heeft het bestuur besloten de ALV te verschuiven naar 15 april 2021 20.00 lokale tijd. Mocht het mogelijk zijn om fysiek bij elkaar te komen dan zal het bestuur de locatie zo snel mogelijk bekend maken via de website en Facebook. Indien het niet mogelijk is om fysiek bij elkaar te komen zal op dat tijdstip een digitale ALV worden georganiseerd. Hiervoor zal dan wederom gebruik worden gemaakt van Microsoft Teams.

Bestuur N.B.C.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top