skip to Main Content

Redacteur Bouvier Nieuws stopt

Na een aantal jaren de redactie van het verenigingsblad Bouvier Nieuws grotendeels alleen te hebben vervuld stopt de heer Leo Iske met dit werk. Een klus die zeker niet altijd makkelijk is geweest en vaak vele uren heeft gekost om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen. Het resultaat was altijd een mooi uitgevoerd verenigingsblad. De vereniging en het bestuur van de Nederlandse Bouvier Club zijn hem daar zeer dankbaar en erkentelijk voor.

Door het wegvallen van de redacteur is het bestuur op zoek naar een nieuwe invulling van deze functie. Doordat deze nog niet is gevonden zal het BN naar alle waarschijnlijkheid niet op de normale tijd kunnen verschijnen.

Leo bedankt voor je goede niet-aflatende inzet voor het N.B.C. verenigingsblad.

Het bestuur N.B.C.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top