skip to Main Content

Mededeling van het bestuur.

Mede door privé omstandigheden van één van de bestuursleden is de uitgave van het Bouvier Nieuws vertraagd. Het BN zal donderdag 3 juni bij alle leden op de mat vallen. In dit BN wordt de agenda voor de A.L.V. van 17 juni 2021 en het jaarverslag gepubliceerd. De agenda is samengesteld door de leden die via een motie om deze A.L.V. hebben verzocht en is ook te vinden onder dit bericht.   

Door dezelfde reden was het niet mogelijk om de website op orde te krijgen en de KCM inschrijving te publiceren. Hierdoor is er maar een korte periode van inschrijving mogelijk. De KCM inschrijving is geopend en zal worden gesloten op 27 juni. Dit om de verdere voorbereiding mogelijke te maken. Het inschrijf formulier kunt u vinden onder activiteiten.

Omdat nog niet duidelijk is welke COVID 19 maatregelen er nog van kracht zijn tijdens de KCM van 11 juli 2021 dient iedereen rekening te houden met mogelijke aanvullende maatregelen. Hierbij kan gedacht worden aan invullen van vragenlijsten of het dragen van mondkapjes. In het ergste geval zal er een maximum aantal bezoekers worden toegestaan. Wij zullen u daarvan op de hoogte houden.

Het bestuur.

Back To Top