skip to Main Content

NBC ABC-teamwedstrijd

Op 16 november 2019 zal onder auspiciën van de Nederlandse Bouvier Club op het terrein van, en in samenwerking met Bouvier Dressuurgroep Woerden de ABC-teamwedstrijd worden gehouden.

Bij deze IGP africhtingswedstrijd komt 1 combinatie uit in afdeling A (speuren), 1 combinatie in afdeling B (appèl) en 1 combinatie in afdeling C (manwerk). 1 hond per team moet in het bezit zijn van het IGP (IPO) 3 certificaat of uitkomen op het betreffende onderdeel in de IGP 3 categorie. Voor dit laatste moet de deelnemende hond wel minimaal in het bezit zijn van het IGP 2 certificaat of een IGP 2 deelcertificaat voor het onderdeel waarvoor wordt ingeschreven.
Honden in het bezit van een VZH certificaat mogen uitkomen in de IGP 1 categorie. IGP 1  (deel)gecertificeerde honden mogen uitkomen in de IGP 2 categorie en IGP 2 (deel)gecertificeerde honden in de IGP 3 categorie. Voor deelname met IGP honden met een deelcertificaat, moet voor het onderdeel waarin men deelneemt een deelcertificaat zijn behaald voor het onderdeel waarvoor men inschrijft.
Voorbeeld 1: de hond heeft het VZH certificaat en mag uitkomen in IGP 1 afd. A of  B of C in het team.
Voorbeeld 2: de hond heeft een deelcertificaat IGP 1 voor afd. B en mag dan uitkomen voor het team in afd. B op IGP 1 of IGP 2 niveau.
Combinaties mogen in verschillende teams deelnemen, maar niet op hetzelfde onderdeel.
Dus als de hond in het ene team uitkomt in afd. B, moet de hond in het andere team uitkomen in afd. A of C.
Teams zijn vrij samen te stellen en kunnen bijvoorbeeld bestaan uit honden uit 1 kennel, 1 vereniging, verschillende verenigingen samen enz. enz. Dus mogelijkheden te over!
De behaalde punten van de 3 combinaties worden bij elkaar opgeteld en het team met de meeste punten mag zich winnaar noemen van de ABC-teamwedstrijd.

Deze wedstrijd is een hele mooie gelegenheid om o.a. onervaren honden en/of geleiders kennis te laten maken met de wedstrijdsport, maar ook de honden op hun ‘sterkste’ onderdeel te laten uitkomen.

Inschrijfgeld per team is € 30,00.
Sluiting inschrijving is 3 november 2019.

Keurmeester: Rick Zainal-Abidin
Pakwerkers: Nick Tomassen (kort) en Gertjan Verweij (lang)
Adres wedstrijdterrein: Parallelweg West 3, 3448 SB Woerden

Voor informatie, vragen of (in)trainen kunt u terecht bij Bouvier Dressuurgroep Woerden.
Pieter van Leeuwen: 06-55504703 – E-mail
Renke de Vroom: 06-22570389 – E-mail

Sluitingsdatum inschrijving 03-11-2019 om 23:59 uur

ideal_logo
Back To Top