Skip to content

De Nederlandse Bouvier Club heeft een aantal ondersteunende commissies waarin verschillende bouvierliefhebbers actief zijn.

Commissies van de NBC

CommissieNaam commissielidContact
Commissie Clubdagen & MatchesCommissieleden gezocht!secretaris@bouvierclub.nl
Commissie Sport & SpelCommissieleden gezocht!voorzitter@bouvierclub.nl
RedactiecommissieCommissieleden gezocht !redactie@bouvierclub.nl

Commissieleden gezocht!

Voor de diverse Commissies van de N.B.C zijn wij op zoek naar enthousiaste en gedreven leden met affiniteit met de betreffende discipline.

Commissie Sport en Spel ondersteunt de Coördinator Sport en Spel en verzorgt onder andere de organisatie van diverse wedstrijden (o.a. NK africhting IGP), administreert uitslagen examens en wedstrijden en zorgt voor de publicatie van aanvragen en uitslagen van examens en wedstrijden in het Bouvier Nieuws en op de website.

Commissie Clubdagen en -matches ondersteunt de Coördinator Clubdagen en -matches en verzorgt de organisatie van evenementen (o.a. K.C.M. en Jonge honden dag), verwerkt de tentoonstellingsuitslagen en zorgt voor publicatie in het Bouvier Nieuws en op de website.

Commissie Redactie is samen met de Commissaris Algemene Zaken verantwoordelijk voor het verwerken van de aangeleverde informatie, (ingezonden) artikelen en onderwerpen in het Bouvier Nieuws.

Kun je goed in teamverband werken en vind je het leuk om een (pro-)actieve en positieve ondersteuning te zijn in één van bovenstaande commissies, dan zijn we zeker op zoek naar jou!
Meld je aan bij de secretaris (secretaris@bouvierclub.nl) onder vermelding van welke commissie(s) je wilt gaan ondersteunen en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
We zien je aanmelding met belangstelling tegemoet!


Back To Top