Skip to content

1e Landelijke Fokkersdag EVC 10 april 2019 – programma/info/inschrijven

Op woensdag 10 april aanstaande vindt in de Fokker Terminal in Den Haag de eerste Landelijke Fokkersdag plaats, als aftrap van het Voorjaarsdagen Congres dat van 10 tot 12 april wordt gehouden. Op deze dag komen vooraanstaande veterinaire wetenschappers aan het woord over tal van onderwerpen die van belang zijn voor de fokkerij, waaronder: erfelijke gewrichtsaandoeningen; erfelijke oogaandoeningen; erfelijke hartaandoeningen; fertiliteitsbegeleiding; PETscan, welke erfelijke aandoeningen kunnen bij bepaalde rassen voorkomen; ziekte van Weil; import en export van honden en katten; Royal Canin over het nieuwe product Puppy Protech en vaccineren en titeren van honden.

Een prachtige kans om helemaal bijgepraat te worden, dus noteer deze datum in uw agenda! Alle lezingen op de Fokkersdag zullen in het Nederlands zijn. Omdat de andere dagen van het congres internationaal zijn, is de inschrijfpagina in het Engels. In de bijlages vindt u het definitieve programma en een handleiding voor het inschrijven. Schrijf u snel in want het aantal plaatsen is beperkt!

Deze Landelijke Fokkersdag wordt door de Voorjaarsdagen Commissie georganiseerd voorafgaand aan het Voorjaarsdagen Congres, een jaarlijks terugkerend internationaal congres voor dierenartsen en paraveterinairen. De Landelijke Fokkersdag wordt georganiseerd in samenwerking met onder andere de Raad van Beheer, de Nationale Databank Gezelschapsdieren, Royal Canin, de NVWA, het ExpertiseCentrum Genetica Gezelschapsdieren, MSD Animal Health en verschillende specialisten diergeneeskunde.

Wat: Landelijke Fokkersdag

Wanneer: Woensdag 10 april 2019 van 9:00 – 17:30 uur

Waar: Fokker Terminal, Binckhorstlaan 249, Den Haag

Kosten: € 95,- exclusief BTW, inclusief lunch, koffie en thee. Gratis parkeren.

Programma

Informatie over inschrijven

Meer informatie: www.voorjaarsdagen.eu/pre-conference-dag/
Bij vragen kunt u contact opnemen via: info@voorjaarsdagen.org

Wij hopen u te mogen begroeten op 10 april in Den Haag bij de eerste Landelijke Fokkersdag!!

Wetenschappelijke programma Gezelschapsdieren Voorjaarsdagen
Internet: www.voorjaarsdagen.eu

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top