Skip to content

Beste deelnemers en toeschouwers van de a.s. Jonge Honden Dag 2020

Ook vanavond hebben we weer een extra bestuursoverleg gehad n.a.v. de persconferentie over de verspreiding en de oplopende Covid-19 cijfers. Deze cijfers zijn zeer zorgelijk te noemen.
Toch hebben we om een aantal redenen besloten dit evenement door te laten gaan.

Een van de redenen is dat wij vanaf de eerste dag een zwaar Covid-19 protocol in stelling hebben gebracht, juist om voorbereid te zijn op een situatie zoals deze.

Bij het op rijden van het terrein krijgt iedereen een formulier met “Triage”vragen om in te vullen, doe dat eerlijk !!!!!
Bent u verkouden of niet lekker neem dan geen risico, niet voor uzelf maar ook voor alle andere bezoekers.
Iedereen is aangemeld met naam en adres,  zorg er voor dat u uw pas zichtbaar draagt

Alle medewerkers zitten achter schermen en iedereen is verplicht om in de ring een mondkapje te dragen. Vanzelfsprekend houden we ons aan de 1,5 meter regel en lopen we zo min mogelijk.
Ook langs de ring zitten we ook op 1,5 meter.

Volgt u a.u.b. de aanwijzingen van het bestuur of medewerkers op, we willen iedereen graag weer gezond naar huis zien gaan.

Dit is een dringend verzoek aan u allemaal om gezamenlijk deze regels in acht te nemen en indien nodig elkaar daar op te attenderen.

We begrijpen dat u bekenden en zelfs vrienden terugziet, begroet elkaar enthousiast maar op gepaste afstand. Alleen als we hier allemaal aan meewerken kunnen we een succes van deze dag maken.

Ondanks alle regels wensen wij iedereen een succesvolle fijne dag.

Het bestuur.

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top