Skip to content

Verschillen tussen Website en inschrijfformulier KCM

Door een aantal leden is een fout geconstateerd in de lijst met namen van keurmeesters voor twee klassen op de KCM. De fout is ontstaan doordat er al een inschrijfformulier was voor 2020 en de N.B.C. verplicht is om deze keurmeesters dit jaar te gebruiken. Tevens was er een webpage voor 2020 gereed, door deze te gebruiken en om te bouwen tot de webpage voor 2021 is de fout ontstaan. Bij het updaten van beide is door de secretaris de fout gemaakt om inschrijfformulier en webpage niet meer goed te controleren. Hiervoor mijn excuses.

Besloten is om de keurmeester indeling van de website te blijven gebruiken voor de KCM 2021. Het formulier gepubliceerd in het BN kan nog wel gebruikt worden, echter de keurmeesters voor reuen openklas en reuen kampioensklas zijn anders. Voor de juiste indeling dient men de website te raadplegen.

Secretaris N.B.C.

Back To Top