Skip to content

Compact ras-examen 21 augustus 2021

Op 21 augustus 2021 wordt in sportcentrum De Camp te Woudenberg het compacte ras-examen voor de Bouvier Des Flandres gehouden. Deze compacte ras-examens worden georganiseerd door de Raad van Beheer. Hiervoor is bij het bestuur een verzoek voor medewerking binnengekomen van de Raad van Beheer. Voor dit compacte ras examen wordt verzocht om honden te selecteren en beschikbaar te stellen voor dit compacte examen.

Er wordt verzocht om op de examen dag 3 honden, reu (of reuen) en teef (of teven) beschikbaar te hebben.
Het examen wordt gehouden met de door de N.B.C. en BOU4 geselecteerde honden. De Raad van Beheer zal vroegtijdig laten weten welke honden van welke vereniging worden uitgenodigd. Alle honden staan tegelijk in de ring en er moeten dus in ieder geval ook 3 handlers aanwezig zijn.

Back To Top