Skip to content

Dek- en geboortemeldingen

Als een test tot het einde van 2021 wordt voor het melden van dekkingen aan de Nederlandse Bouvier Club gebruik gemaakt van een afschrift van de dek melding van de Raad van Beheer. U dient een copy van de dek melding aan de Raad van Beheer te sturen naar onderstaand e-mail account van de N.B.C. Voor de geboortemeldingen kan nog steeds gebruik worden gemaakt van het digitale formulier.

Indien gebruik is gemaakt van een buitenlandse reu, dient u de benodigde gezondheidstesten die in het land van herkomst verplicht zijn gesteld via e-mail sturen naar de commissaris gezondheid & welzijn of naar dek-geboorte@bouvierclub.nl van de Nederlandse Bouvier Club.  Op beide e-mail adressen kunt u terecht voor vragen en advies. In het geval dat de gezondheidsuitslagen minder dan één maand oud zijn moeten deze ook meegestuurd worden omdat deze nog niet verwerk zijn bij de Raad van Beheer.  Indien u foto’s van de honden wilt plaatsen dient u die tevens mee te zenden.

Back To Top