Skip to content

Herfstwandeling 13-9-2009

Herfstwandeling
13 september 2009

 

Hoge en Lage Vuursche

Zondagmiddag 13 september mocht ik met mijn vrouwtje mee in de auto en we reden naar de parkeerplaats van het Theehuis ’t Hoge Erf in de Lage Vuursche. Daar aangekomen zag ik al een soortgenoot en langzaam maar zeker kwamen er meer. Toen snapte ik het, we gaan weer zo’n geweldige bouvierwandeling maken!

Nadat wij een heerlijk oor gekregen hadden en de baasjes een lekker kopje koffie, thee of chocomel, zoals altijd weer prima verzorgd door Silvia en Erwin, gingen we met zo’n 9 boeven op pad. Het was leuk dat er ook weer een nieuwe boef met zijn baasjes meeliep.

Het weer werkte goed mee, ’s morgens had het wat geregend, maar op een kort buitje na, helemaal aan het einde van de wandeling, hebben we het droog gehouden. Dit keer geen steile, smalle paadjes zoals bij de wandeling in de Ardennen of modderpoelen zoals bij de zomerwandeling, maar een gezellige, ontspannen wandeling van ongeveer een uurtje door het mooie bos van de Lage Vuursche. Een wandeling die dus ook heel goed te doen was voor de twee elfjarige dames in ons gezelschap.

Het is altijd weer genieten zo’n wandeling in een onbekend gebied samen met mijn boevenvrienden. Er valt zoveel te ontdekken, te snuffelen, te rennen, te stoeien en te spelen, ik vind het geweldig! Even lieten we zien dat we van origine veedrijvers zijn en dreven we met een stel een ander hondje in het nauw, maar gelukkig zijn wij allemaal goed opgevoed en kwamen we keurig naar onze baasjes toen ze ons riepen.
Na afloop hebben we allemaal nog wat gedronken en kletsten onze baasjes nog even gezellig na en toen mochten we moe maar voldaan in onze auto’s stappen om naar huis gebracht te worden. Daar wachtte mij mijn lekkere mand waar ik de rest van de zondag eigenlijk niet meer uitgekomen ben.
Kortom, mijn vrouwtje en ik kijken terug op een geslaagde zondagmiddag en ik hoop jullie op zondag 22 november allemaal weer te zien bij de wandeling op de Sallandse Heuvelrug. Overigens zou ik het heel leuk vinden om nog meer nieuwe boevenvrienden te maken, dus boeven en baasjes houd die zondagmiddag vrij en loop ook eens gezellig met ons mee.

Duc

Heeft u nog foto’s van de wandeling en wilt u ze op de website zien staan
stuur ze dan naar website@bouvierclub.nl

Back To Top