Skip to content

Wandeling Sallandse Heuvelrug 22-11-2009

Wandeling
Sallandse Heuvelrug
22 november 2009

Zondag morgen vroeg opgestaan, Shamira had zoiets van ik blijf nog even liggen en mijn Cootje al roepend SHAMI KOM JE! langzaam bedenkte ik oja boefie wandeling dat wil ik niet missen ! Dus eerst groot rondje langs de vijver en daarna een lekkere bak eten zodat ik goed kon uitbuiken voor wat komen gaat! Na twee uurtjes kon het feest beginnen en werden we opgehaald door Jenny en Esra helemaal blij waren we dat we mekaar weer zagen. Na ongeveer twee uurtjes rijden waren we op bestemming en de kanjers Brenda en Enzo stonden al woefend ons te begroeten! Eerst nog even een bakkie koffie voor de baasjes en het feest kon beginnen! Zo liepen we door een mooi bos met veel blubberpoeltjes waar we zeker gebruik van maakten zo blijft ons vachie lekker stug !

Het was ook goed weer de voorspellingen van het weer klopte helemaal niet en al zouden we een regenbui krijgen de boefies en baasjes genoten van al dat moois! Na een tijdje  gelopen te hebben kwamen we nog een meneer tegen in het groen schijnt een boswachter te zijn onze baasjes nog even gezellig met de meneer babbelen en uiteindelijk vervolgde we weer onze wandeling. Al met al hebben we twee uurtjes gelopen ,geblubbert en gesjeesd onderweg ook nog andere hondjes tegen gekomen die we vriendelijk begroeten onze dag kon niet meer stuk! Weer aangekomen op eind bestemming kregen we een lekkere snack en de baasjes namen koffie, chocomelk wat je maar wilde. We verheugen ons nu al op de volgende wandeling dus alle boefies uit nederland  TOT HEEL GAUW! Heel veel woefies aan alle boefies!!

Shamira en mijn Cootje

Heeft u nog foto’s van de wandeling en wilt u ze op de website zien staan
stuur ze dan naar website@bouvierclub.nl

Back To Top