Skip to content

Annulering jaarlijkse Kampioen Club Match Nederlandse Bouvier Club

De Nederlandse Bouvier Club (NBC) heeft de ontwikkelingen met betrekking tot het COVID-19 virus op de voet gevolgd. In het licht van de door de Nederlandse regering verlengde COVID-19 maatregelen voor het organiseren van evenementen tot 1 september 2020, heeft het bestuur van de NBC besloten haar jaarlijkse Kampioen Club Match (KCM) 2020 en Bouvactiondag definitief te annuleren.

Het bestuur betreurd juist op het moment dat de NBC 97 jaar bestaat dit prachtige jaarlijkse evenement te moeten annuleren. Het bestuur is echter vastberaden om zich volledig in te zetten voor de organisatie van de geplande Jonge Honden Dag op 20 september 2020. De datum voor de inschrijving voor dit evenement zal in het volgende Bouvier Nieuws worden gepubliceerd. Ook gaat het bestuur ervan uit dat later dit jaar in oktober het Nederlands Kampioenschap africhting gewoon doorgang kan vinden, net als de uitgestelde ALV.

Mochten er wijzigingen plaatsvinden met betrekking tot de geplande evenementen dan zullen wij u op de hoogte houden via onze website en Facebook pagina.

Voorts wensen wij iedereen heel veel sterkte en gezondheid in deze moeilijke periode.

het bestuur van de NBC

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top