Skip to content

Annulering africhting Nederlands kampioenschap voor Bouviers

Ook de BD’s van de NBC heeft de ontwikkelingen met betrekking tot de COVID-19 maatregelen op de voet gevolgd en ziet zich gedwongen het eerder verschoven Nederlands Kampioenschap IGP 3 en de IGP 1&2 wedstrijden voor bouviers definitief te annuleren. Doordat met de huidige maatregelen er pas vanaf 1 september getraind zou kunnen worden is de voorbereidingstijd te kort geworden.

Het bestuur van de NBC dankt de Bouvier Dressuurgroep Spijkenisse als organiserende BD voor de effort die men heeft gestoken in de organisatie en het verschuiven van dit evenement en hoopt dat volgend jaar weer op hun te mogen rekenen voor het organiseren van dit mooie jaarlijkse evenement.

Tevens is bekend geworden dat de Commissie Werkhonden van de Raad van Beheer in samenspraak met de Gebruikshonden commissie besloten het FCI WK Werkhonden, dat van 9 tot en met 13 september 2020 zou plaatsvinden te Apeldoorn, te verplaatsen naar 8 tot en met 12 september 2021 op dezelfde locaties. Ook voor de WK gepland staande NK alle rassen van de CWH voor 2020 is ondertussen geannuleerd.

Bestuur NBC.

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top