Skip to content

Jonge honden & veteranen dag 2020

Op dit moment is de inschrijving voor de jonge honden & veteranen dag 2020 nog open tot 30 augustus 2020.  Het bestuur komt langzaam op het punt dat er een go or no go beslissing voor dit evenement moet worden genomen. Dit besluit is afhankelijk van de haalbaarheid en uitvoerbaarheid van dit evenement.

Daarbij speelt niet alleen de COVID 19 maatregelen een rol maar zeer zeker ook de bereidheid van de leden om zich als vrijwilliger aan te melden en assistentie te verlenen in het weekend.

 Het huidige protocol verlangt dat de veiligheid van iedereen aanwezig gewaarborgd is er men zich aan de bestaande richtlijnen houd. Daarvoor wordt de organisatie verantwoordelijk gehouden, waarbij het niet naleven van de bestaande COVID 19 maatregelen tot boetes kan leiden die kunnen oplopend tot enige duizenden euro’s .

Bij een te klein aantal vrijwilligers wordt het onmogelijk om dit evenement op een veilige en  verantwoorde manier te organiseren.  Vandaar deze dringende en laatste oproep om vrijwilligers die willen helpen,dit prachtige  evenement in goede banen te leiden.

Het bestuur N.B.C.

Voor informatie en/of aanmelding kunt u mailen naar de secretaris

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top