Skip to content

KCM 2020

Het bestuur van de N.B.C. heeft besloten van de mogelijkheid gebruik te maken om een aanvraag te doen bij de Raad van Beheer om alsnog de KCM 2020 te mogen organiseren. Deze mogelijkheid is door de Raad van Beheer aan alle rasverenigingen geboden. Op dit moment is het bestuur nog in afwachting van goedkeuring voor deze KCM.

Het bestuur heeft goede hoop dat deze aanvraag wordt goedgekeurd. De aanvraag voor deze KCM 2020 is gedaan voor 19 september 2021. Dit houdt in dat de KCM 2020 en de Jonge Honden & Veteranen dag gelijktijdig zullen worden gehouden op het terrein van manege “de Fruithof” in Heteren.

Inschrijving voor beide evenementen zal bij goedkeuring van de aanvraag worden geopend op maandag 12 juli 2021 en sluiten op 31 augustus 2021. We hopen op een prachtige dag.

Het Bestuur.

Back To Top