Skip to content

Concept Vereniging Fok Reglement (V.F.R.) beschikbaar.

Het bestuur heeft gisterenavond een aantal discussie stukken op de N.B.C.-site (pagina Gezondheid & Welzijn) geplaatst met betrekking tot de discussie over het Vereniging Fok Reglement (V.F.R.).  Al deze stukken zijn in de afgelopen tijd door het bestuur opgezet om een goed beeld te verkrijgen over de stand van zaken met betrekking tot het ras Bouvier des Flandres in Nederland. De stukken zijn zo zorgvuldig mogelijk samengesteld om een eerlijk beeld te geven van de huidige stand van zaken met betrekking tot het ras Bouvier des Flandres.

Tijdens de analyse van de rapportage gezondheidstesten en de Theoretische fok basis heeft het bestuur diepgaand informatie ingewonnen over het V.F.R., met name bij ECVO-deskundigen in Nederland. Hieruit zijn enkele voorstellen opgenomen in het concept V.F.R. dat het bestuur heeft opgesteld. Dit document is een concept dat als beginpunt voor discussie is opgezet. Het is voor alle leden op aanvraag te verkrijgen door een mail te sturen naar de secretaris N.B.C. .

het bestuur N.B.C.

Back To Top